top of page

Flåm 20

DSCF1005.JPG

Sted: Flåm

Dato: 25. – 27. september 2020

 

25. september

Vi kjørte alle fra Snilsberg kl 1400 med retning Hemsedal. Første øvelse var klatre-stafett rett nord for Nesbyen. Den vant Alfa laget (Almestrand, Anskau, Solbakken og Snilsberg). Samuelsen på Bravo måtte ofre armen på jakken, til ingen nytte.

Spiste så middag på Hemsedal Cafe, hvor minner kom tilbake fra de glade 80 og 90 årene.

Flere øvelser i klatreparken etter middag før vi stoppet på snaufjellet hvor Boccia sto på programmet i lyset fra bilene. Alfa vant igjen.

Kjørte så til Flåm hvor vi sjekket inn på Brekke Appartements. Nye konkurranse og litt vin ble det før vi la oss.

 

26. september

Frokost kl 0900. Kun to skiver bacon pr. mann ☹

Fjordsafari på Aurlandsfjorden stod først på programmet. Interessant tur, tur/retur Flåm/Gudvangen, en strekning på 38 km. Bra pilot.

Deretter fish & chips til lunsj, før vi tok toget – Flåmsbanen, til Vatnahalsen stasjon.

Derfra ble det Zip-line, Nordens lengste, nesten 1400m. Det var spent opp to wire, så vi zippet to og to. Nicolai også 😊

Sykler stod klare når vi kom ned, så det ble sykkeltur tilbake til Flåm, ca 18 km. Noen stopp og videoshoot underveis.

Middag på Ægir pub/restaurant. Det gikk i spare-ribs og «planke» som var div øl. God stemning.

På veien hjem for å skifte sjekket Bjørn, Lars og Petter vanntemperaturen i Flåmselva.

Etter en rask dusj ble det vorspiel og flere konkurranser på brakka. Vanvittig stemning, spesielt etter Hennings Beer Pong og Bjørns Pikk eller Pung.

Grunnpromillen var definitivt inn når vi dro ut igjen og endte opp i Ægirs pub, igjen. Etter diverse gode drinker dro vi tilbake til brakka da alt stengte kl 2400 pga COVID-19. Lite nach før vi la oss, men rykte sier at noen danset etter Flåklypa melodien kl 0530.

 

27. september

Etter en sen frokost med mye bacon denne gangen, nesten en pakke på hver, ble det en kort spasertur på brygga får å få litt frisk luft før vi satte oss i bilene for å kjøre hjemover gjennom Aurlandsdalen.

Det ble noen stopp underveis for å se på naturen, og rett før Østerbø Fjellstove gikk vi noen kilometer på den kjente turstien i Aurlandsdalen retning Vassbygdi. Noen partier var vel luftige, spør Nikolai.

Vi var også innom en gammel gård hvor låven var bygd av stein, men nå omgjort til et kult «lokale» med grill/peis i bordet. Henning kjenner de som har stedet.

Deretter bar det hjemover. Alfa laget ble vinnerne denne gangen.

Takk til Paal Lium for opplegget.
Takk til Øyvind for andre godsaker.

 

Deltakere: Henning Almestrand, Bjørn Anskau, Petter Langkaas, Lars Nomme, Nicolai Samuelsen, Helge Snilsberg, Helge Solbakken, Per-Ivar Stokkmo.

bottom of page