top of page

Hemsedal 07

P4140007.JPG

Sted: Hemsedal
Dato: 13. – 15. april 2007

Fredag.

Etter kjøretur fra Oslo til Hemsedal møttes vi på gårdstunet Jodok kl 2000. Snøscooter kjøringen var umiddelbart i gang, og med 150 hk over jordene stod føyka. Det ble gryterett til middag som Petter hadde ordnet med rødvin til. Deretter drinks. Kvelden ble tilbrakt på hytta med poker og mere drinker. Siste mann var i seng ved 0300 tiden etter en hard kveld.

Lørdag.

Etter frokost dro vi til bakken. Vi startet med en tur til toppen av Solheisen. En liten Cognac var stod på dagens program før fellesstarten med speedskiing til bunnen av bakken. Vinner Stig hadde røkt ferdig en røyk når neste mann kom. Det ble kjørt i og utenfor løypa frem til felles lunsj som ble fortært i solen utenfor restauranten i bunnen av bakken. Her sto burger og pils på menyen. Noe som smakte utmerket. Det var deretter noe som valgte nok en tur til topps til radio hytta, mens resten koste seg med en pils i solen.

Deretter afterski på Garasjen. Denne afterski varte og rakk så lenge at man besluttet å avlyse middagen og drikke opp felles innsamlede midler, men i nattens mulm og mørke ble guttene allikvel sultne, og bord på Skogstad ble booket.

Etter en lang afterski med mye tungt vann i blodet gikk ferden videre til disco, her klarte flere å holde farten oppe frem til tidlig morgen.

Søndag.

Felles frokost ble servert og alle innkjøp fra dagen i forveien gjort opp.

Hytta ble deretter ryddet og vasket. Noen valgte en tur i bakken, mens andre slikket sine sår på hytta. Avreisen ble noe utsatt for alle da alkoholen jobbet med å komme ut fra kroppen etter nattens strabaser. Promille apparatet fikk kjørt seg før bilene trillet retning Oslo.

Det ble konkludert med at alle hadde hatt en flott tur med sol, ski og til dels mye alkohol.

Deltagere: Henning, Johannes, Kåre, Einar, Per Ivar, Helge Sol, Helge Snils, Pål, Lars, Morten, Leif, Petter og Stig

bottom of page