top of page

Hemsedal 13

DSC02987.JPG

Sted: Hemsedal
Dato: 19. – 21. april 2013


Fredag:
Turen startet kl. 14.45 på Statoil stasjonen i Sandvika. Bravo var ute i god tid mens Alfa var noe sent ute grunnet at de var på en annen Statoil stasjon i Sandvika. Arr. Komm. er ikke kjent med at det er fler enn en Statoil stasjon, så det ble markert med en liten minus i margen.

På vei mot Hemsedal fikk hvert lag utdelt dagens konkurranse, CX Master Chef. Alfa skulle kjøpe inn ingredienser og planlegge fiskemiddag mens Bravo ble bedt om å kjøpe inn ingredienser til kjøttrett og også planlegge denne.

Første offisielle øvelse startet på skytebanen mellom Gol og Hemsedal. Her stilte to lokale skyteledere som hadde forberedt  5 ulike skyteøvelser. Våpen som ble brukt var ulike rifler med og uten lyddemper.
Johannes ble sharpshooter, og Rookie’n fikk et ufrivillig og blodig møte med kikkertsiktet på hans første skudd, så for hans del ble han dimittert som delvis på resten av øvelsen.

Middagskonkursansen starter etter ankomst til hytta, og hvert lag måtte bytte matvarer (i kjent CX stil) samt servere maten innen 45 minutter. Utfra ingrediensene ble resultatet fantastisk fra begge grupper og resultatet her uavgjort. Alfa var vel det laget som utpekte seg noe mer enn Bravo med å pynte og gjøre bordsetningen til en fest, derfor vant Alfa med knapp margin på Bravo. Rookien bidro med veldig god vin til maten, og vi er alle glade for at han også av den grunn er med i det gode selskap igjen.

 

Lørdag:
Vi var i gang i slalåmbakken kl. 10. Det ble gjennomført CX speedskiing, her ble det kjørt parvis, med fartsmåling. I sum viste det seg at Bravo vant med svært liten margin.

Neste post på programmet startet på toppen av lille Matterhorn, hvor vi måtte bestige fjellet uten hjelp fra heis. Rappellering i fjellvegg på ca. 35 m rappell. Sola brøyt gjennom skylaget og skapte en fantastisk stemning. Etter at gutta var nede startet vi på turen opp til toppen i løypen Via Ferrata.  På toppen ble det en velfortjent shot, før gutta spente på skiene og kjørte to coole brattløyper ned til Skarsnuten for lunsjservering fra grillen og dagens første øl. Senere ble det After Ski i solen utenfor Skistua. Her gikk stemningen fort opp, når gutta begynte på shot runder i kombinasjon med ølmugger.
Vi fortsatte på Stavkroa. Her var det stinn brakke og full fart, riktig alder på klientellet og stemningen var magisk J
Etter After-ski spiste vi middag på restaurant T-Kroken og avsluttet på Bart før vi tok kvelden på hytta etter en særdeles innholdsrik og tøff dag.

Søndag:
Kl. 11.00 var begge gruppene på plass på Lykkja for den siste aktiviteten på programmet, snøscooter kjøring. Vi hadde hver vår scooter på 600 kubikk og bonden hadde løype på gården som vi herjet rundt i.
Etter dette var det tilbake til hytta, hvor Øyvind på ny ble innlemmet i CX.
Alfa laget vant lagkonkurransen.

Deltakere:
Alfa Team: Per-Ivar Stokkmo, Helge Snilsberg, Johannes Sundet og Øyvind Berg (Rookie, igjen)
Bravo Team: Lars Nomme, Henning Almestrand og Kåre Hauklien
Arr. Kom: Petter Langkaas og Helge Solbakken

bottom of page