top of page

Hemsedal 18

DSC06222.JPG

Sted: Hemsedal
Dato: 7.- 9. september

 

Høstens tur skulle by på mange nye opplevelser for de 11 som deltok. Mesternes Mester betyr et mangfold innen ulike aktiviteter og målet var å utfordre CX gutta og kåre den mest allsidige.

 

Fredag 7 sept: Presist oppmøte kl 1420 på Garntangen. 2 av lagene kom presist mens ett av lagene ble fersket av arr.kom. mens de kjøpte Leiv Vidar pølser 40 minutter før de skulle møte.

Etter å ha hentet konvolutt i pølsedisken med ny info om oppmøtested, gikk turen opp til Gol Motorsenter. Her ble det kjørt lagvis og individuell konkurranse på bane med mini-motorsykkel. Det så enkelt ut, men gutta hadde utfordringer med å holde balansen. De som lå i +100 klassen slet mer enn de i fjærlett klassen. God stemning og mye konkurranseinstinkt.

 

Neste oppgave var klar. Lagledere fikk budsjett for å handle inn mat til helgen og arr.kom. dro til luksus hytten i Hemsedal skisenter for å klargjøre mottakelsen til Alfa, Bravo og Charlie.

 

Øltørste karer kom på plass og Alfa laget lagde en fortreffelig 3 retters middag som satt som et skudd. Og det ble servert rikelig med godt i glasset for etter middag skulle alle gjennom Boccia og Dart konkurranse og dette ble en opplevelsesrik affære. Det var ikke alle som traff der de skulle.

Peisen ble fyrt opp og stemningen i hytta var upåklagelig J

 

Lørdag 8 sept: Bravolaget klargjorde frokost med en masse godt tilbehør.  For å være sikker på at de som skulle kjøre bil var edru nok, installerte lagene seg på terrassen for skytekonkurranse med luftgevær. Flere av gutta påsto at geværet ikke var skutt inn ;) Striregn og småkjølig var rammen vi hadde når alle kjøre Mountain Cart fra toppen av skianlegget og ned til bunn av bakken. Konkurransen var lagvis og Bjørn presterte ny bakkerekord med tiden 6.20.

 

Gjennomvåte og møkkete gikk fikk vi servert varm viltgryte i Lodgen.

Etter lunch fikk vi testet balansekunst og hadde lagkonkurranse i å kaste på stikka.

Gutta var nå klare for å komme seg opp til peisen i hytta, men arr.kom. dirigerte lagene til Hemsedalelva og elvesnorkling. Dobbel våtdrakt, dykkermaske og snorkel. 2 timers safari i det våte element før vi avsluttet med å hoppe fra brua i Hemsedal sentrum.

Etter ankomst hytta satte Charlie laget i gang med en fantastisk 3 retters middag. Øyvind surprise ble servert, kalde øl, hvit- og rødvin gjorde at lagene presterte fantastisk i 2 nye konkuransegrener; Kims Lek og golfputting.

Vinneren ble kåret og den som sanket flest poeng gjennom 2 dager med konkurranser var Helge Snilsberg, Mesternes mester 2018.

Klokken 2200 lørdag kveld sank den første CX’en under dynen og kl 2300 var det ikke mange igjen ute i stuen.

 

Søndag 9 sept: Bravolaget serverte nok en gang en deilig frokost. Tåken hang langt ned i fjellsidene og planlagt topptur ble kansellert.

Siste aktivitet på programmet var å kåre sharpshooter 2018. Luftgevær og blinken var en flaskekort på 10 meters hold og for de som ville sanke enkle poeng så kunne de sikte på en ølboks på 10 meters hold.

Per Ivar var hissig på grøten og ledet med 3 treff etter 5 skudd. Arr.kom. avsluttet konkuransen og Kåre tangerte Per-Ivar sin score. I og med at Per-Ivar måtte reise etter sin runde med skyting, ble det omskyting hvor kun Kåre deltok. Årets Sharp Shooter 2018 : Kåre Hauklien.

 

Deltakere: Almestrand, Anskau, Berg, Golberg, Hauklien, Langkaas, Nomme, Snilsberg, Solbakken, Stokkmo, Strøm

bottom of page