top of page

Hvaler 12

IMG_0462.JPG

Sted: Skjærhalden – Nordre Sandøy – Røsholmen – Koster

Dato: 31. august – 2. september 2012

 

Arrangementet startet ved Skjærhallen kl 1500 hvor begge lag fikk «utdelt» hver sin båt, og ut på sjøen bar det. Første stopp for konkurranser var Nordre Sandøy, blant annet på bryggen til Helge, der fikk vi utlevert nytt antrekk (Arcteryx) i vanntett bag. Turen gikk så videre til Johannes på Røsholmen med flere konkurranser.  Alpha lagde middag fredag og her hadde de virkelige brukt kreftene på å lage gourmet mat med strøken oppdekning og nydelige viner og selvsagt aperitiff for arrangementskomiteen.  

På lørdag gikk turen med båt til Koster med deilig lunsj og så tilbake til Røsholmen for nye konkurranser. Gjennom helgen ble det avholdt totalt 35 konkurranser, bl a. frisbee, luftgevær, morellstenspytting, badmington, flåtebygging, seiling, pistolskyting (cal 22), papirfly, casting m.m. og det var meget jevnt mellom lagene. Bravo lagde nydelig middag på kvelden og imponerte med oppvarmede tallerkener. Etter middag og med god promille fant Sverre frem Johannes’ antikke crocket-set for å spille, men det var ikke Johannes enig i.

Arrangementet fortsatt etter frokost på søndag med konkurranser hvorpå arrangementet ble avsluttet ca. kl 1300.  Alt i alt en svært begivenhetsrik helg uten mye dødpunktet og med nydelig vær og god temperatur. Morten Strøm ble overall vinner av Camel Trophy. Sharpshooter ble ?

 

Deltakere:    ALPHA: Henning Almestrand, Sverre Gaasrud, Petter Langkaas, Helge Solbakken og Einar Golberg
BRAVO: Bjørn Anskau, Per-Ivar Stokkmo, Lars Nomme, Morten Strøm, Kåre Hauklien og Paal Lium

 

ARR. KOM: Helge Snilsberg og Johannes Sundet

 

bottom of page