top of page

Kongsberg 09

kongsberh09.jpg

Sted: Drammen – Hokksund – Kongsberg og omegn
Dato: 7.-8. november 2009  

 

Start kl 12.00 ved Frognerparken.

Rebusløp til Drammen uten penger, bil og mobiltelefon. Det ble 71 grader light.

Gutta satte på sjarmen og fikk kjøre gratis på buss, hadde pengeinnsamling om bord, og fikk låne mobil for å løse noen oppgaver, blant annet å skaffe en flaske sprit og en pølsepakke. Det var stor kreativitet å spore.

Fra Torget i Drammen etter inntak på McDonalds, dro vi til Hokksund Skytebane. Her ble det gjennomført en Sharpshooter konkurranse. Hvem vant?

Vårt rally vidunder var fremdeles på fire hjul, så det så lyst ut for neste oppgave.

Nord for Kongsberg på jordet til bondekammeraten til Sverre var rallybanen klar.

Vi kjørte rundt på jordet i søle og snø. Det ble kjørt i lag og individuelt. De fleste hadde det nok mest i kjeften for noe særlig pen kjøring ble det ikke. At girkassa holdt var bare flaks. Etter endt kjøring hadde godbilen litt problemer med radiator, det kokte litt i toppen, men den holdt ut.

Grilling av pølser og første øl ble fortært. 10 min kjøring fra rallybanen, var det stopp igjen. Av med klærne og ut i vannet som nesten holdt frysepunktet. Vi fikk varmet oss rundt bålet.

Vi ble innlosjert på Grand Hotel Kongsberg. Det bar rett i jacuzzi’n med en GT godt plantet i hånden. Deretter på med penstasen og buss til Sølvgruvene hvor middag, underholdning, film fra gamle dager og premier til de som hadde gjort seg fortjent til dette, ventet. Det var stående buffet og god mat, litt å drikke ble det også. Kåre presenterte en mini prosjektor som viste film på veggen.

Bussen tok oss tilbake til Hotellets nattklubb. Deretter gikk det slag i slag.

Neste morgen promenerte vi Kongsberg for å få ut litt guffe.

Vi kom hjem utpå ettermiddagen like slitne og fornøyde som vanlig, etter enda et opplevelsesrik CX arrangement.

Deltakere: Nicolai Samuelsen, Morten Strøm, Per-Ivar Stokkmo, Henning Almestrand, Sverre Gaasrud, Helge Snilsberg, Petter Langkaas, Johannes Sundet, Stig Mellerud, Leif Haug, Kåre Hauklien

bottom of page