top of page

Madrid 04

Sted:  Madrid

Dato:  17. – 19. september 2004

 

Turen startet fredag morgen da første pulje dro til Madrid kl 0530. Mens den første gruppen ventet på pulje nummer to, fikk de lunsj og hadde Padel-konkurranse. Så snart de siste ankom Madrid, ble de fraktet til Hostal Barbieri, hvor de ble innkvartert på åttemannsrom. Enkelte av gutta følte at dette ble litt for brakke-aktig, og feiget ut og valgte en noe bedre standard.

Så snart gutta var klare, startet CX Annual Adventure Party (dette var en kombinert tur og julebord arrangement) på den lokale Tapas-sjappa, etterfulgt av en formidabel tur på byen etterpå. De som ikke valgte å sove i ”rennesteinene”, var tilbake på herberget ved 05-tiden om morgenen, dog kun for en rask ”nap”.

Lørdag startet tidlig med frokost på en lokal pub. Øl, chorizo og egg gikk rett ned for de fleste. Oppgavene til rebusløp i Madrid ble delt ut. De rette svarene på rebusgåtene ga oss en unik mulighet til å få med oss de viktigste stedene i Madrid i løpet av minimum av tid i typisk CX-stil.

Deretter fulgte en lunsj på Hotell Ritz Madrid hvor vi hadde en rask prat med tidligere LOOC-sjef Gerhard Heiberg, etterfulgt av besøk på Museo de Prado og Plaza de Toros hvor Johannes holdt et foredrag.

 

Vi avrundet med en boule-konkurranse i Parco del Retiro, før vi dro hjem til overnattingsstedene for en rask dusj. Kort tid etter møttes vi i baren ved siden av Hostal Barbieri, hvor vi hadde en gjennomgang av rebusresultatene. Ingen er sikre på hvem som vant, det varierte etter humør og lobbying gjennom hele kvelden. Vi fikk i oss nok en tapas-middag, før vi dro på flamencoshow og deretter ut på byen. Tilbake til herberget kl 0600.

 

Madrid-turen ga oss mulighet til å forsøke de fleste spanske spesialiteter, og alle deltagerne fikk ny kunnskap om Spania generelt og Madrid spesielt.

 

Søndag startet med en sen frokost før vi ble transport til flyplassen og tilbake til Norge.

 

Deltagere: Henning Almestrand, Einar Golberg, Kåre Hauklien, Petter Langkaas, Pål Lium, Stig Arne Mellerud, Lars Nomme, Nicolai Samuelsen, Helge Snilsberg, Helge Solbakken, Per-Ivar Stokkmo, Morten Strøm, Johannes Sundet, Trond Aavik

bottom of page