top of page

DSCF1293.JPG

Sted: Viken (Lørenskog-Fr.stad-Berg i Østfold)
Dato: 15.-17. oktober 2021

Fredag
Fulltallig medlemstur, delt inn i 3 lag Alf, Bravo og Charlie møter opp kl 14:30 presis utenfor hovedinngangen til Frognerparken. Konkurransen er i gang med kort sjekk av pass, corona-pass og munnbind.
Turen går til Lørenskog med første stopp på SNØ og verdens råeste helårsarena for snøopplevelser. Innsjekk og utdeling av baguetter og drikke. Skiutstyr som lå klart ved ankomst. Første konkurranse var slalåm lagkonkurranse på idealtid (minste diff. og raskeste). Deretter ombytte til klatreutstyr for isklatring i Mammut-veggen, som er Nordens eneste og en av verdens høyeste innendørs isvegger! Konkurranse poeng var flest deltagere fra lagene lengst opp i veggen og til topps. Arr. kom kjørte direkte fra SNØ til neste destinasjon, mens isklatrerne dusjet og skiftet fra CX-antrekk til party-antrekk.
Neste stopp var Fr.stads vakreste øy og fortet Magasinet Isegran Arr-kom gjorde klart for innsjekk og 3-retters middag. Isegran Fort omtales første gang i 1287. Senere ble fortet restaurert og i 1670-årene ble Isegran forsterket for moderne krigføring og admiral Peter Wessel Tordenskiold brukte det som en viktig base under den store nordiske krigen. Lagene ankom kl 21 etter noen oppgaver underveis fra Lørenskog til Fr,stad. Rask innsjekk og romfordeling og deretter middag. Øyvind hadde som vanlig med seg noen godsaker bla. noen magnumflasker med engelsk «champagne» og Tommasi rødvin.Under middagen ble det som hør og bør noen taler og fremføringer av lagene fra dagens konkurranser.
Maxi-taxi ventet på oss kl 22:45 for transport til nattklubben Nini Beach og Havnelagret Gastro Pub. Det ble en fuktig natt med forskjellig hjemkomst til Isegran. Det tok bare 20 min å gå hjem fra byen og mange hadde nok godt av denne lufteturen.

Lørdag
Frokost 09 og avreise kl 10:45 til «Klatring på grensen» - en av Norges råeste klatreparker.
Sverre tok det valget å reise hjem etter å ha vært i kontakt med en covid smittet han fikk beskjed om fredag kveld (covid test viste seg senere å være negativ).
Ved ankomst klatreparken viste det seg at flere av deltagerne ikke kunne delta pga dårlig helse. I så måte ble det vanskelig å gjennomføre konkurransene som planlagt på raskeste tid og gjennomføring i de ulike klatreløypene med forskjellig vanskelighetsgrader.
Derfor ble det opp til den enkelt å prøve seg frem på de ulike vanskelighetsgradene. Johannes og Bjørn var eneste som gjennomførte den svaret løypen. Konkurranse ble derfor Sharp shooting og låvehoppet.

Sharp-shooter konkurranse var opprinnelig bueskyting, men ble byttet ut med paintball blinkskyting pga av terrorhandling i Kongsberg. Stig ble årets sharp-shooter.

Låvehoppet med memorering av 12 forskjellige gjenstander. Klatring opp en stople og hopp i strikk fra 15m, forså memorere tingene. Petter og Øyvind fra Alfa laget, og Johannes og Bjørn fra Bravo laget gjennomførte øvelsen. Charlie laget klart ikke å still deltagere.

De «delevise» fikset grilling av burger og pølser vi hadde kjøpt inn til lunsj.

Retur til Isegran kl 15 med god tid til hvile frem til tradisjonell julemiddag kl 18 med rødvin, øl og akevitt. Det ble nok en middag med taler, fremføringer og mimring med videoer fra tidligere turer som Lars har laget. Avreise kl 22:20 til Alibi nattklubb, da heavy metal rocke konsert som var planlagt ble avlyst / flyttet til en annen dato. Natten ble fuktig og lang for mange. Flere tuslet hjem svært slitne på morgenkvisten.

Søndag:
Frokost kl 10 med påfølgende CX-møte fra kl 11-12. Vi avsluttet helgen med ARCHERY ATTACK konkurranse kl 12 i praktfullt vær med sol fra skyfri himmel. ARCHERY ATTACK er en kombinasjon av pil og bue, paintball og kanonball. Overall vinnere av samtlige konkurranser ble Alfa laget.Deltakere: Øyvind Berg, Sverre Gaasrud, Helge Snilsberg, Bjørn Anskau, Johannes Sundet, Helge Solbakken, Kåre Hauklien, Petter Langkaas, Einar Golberg, Morten Strøm, Nicolai Samuelsen, Lars Nomme, Paal Lium, Stig Mellerud, Per-Ivar Stokkmo og Henning Almestrand

Arr.kom. Per-Ivar og Henning


bottom of page